Bora blaast, Bora raast, fluisterzacht en intiem, oorstrelend spektakel

Agenda

9 feb 2020

12:45 / 14:15 / 15:45

Familie Boom

Mgr. Nolenslaan 36 Amstelveen

Bora bij Boom

Er kan weer gegluurd worden! Gluren bij de buren is een jaarlijks huiskamerfestival met acts variërend van goochelen tot reggae of slam poetry. Bora Saxofoonkwartet doet weer mee met de gebruikelijke mix aan muzikale stijlen. Drie sets van een halfuur, gratis toegang.

Optredens in het verleden

21 dec 2019

(besloten)

Kerst met Bora

Een speciaal feestje georganiseerd door Bora op een bijzondere locatie. De mooiste muziek van het afgelopen jaar komt voorbij, overgoten met een saus van kerstmelodieën die toch net even anders klinken in een arrangement voor saxofoonkwartet. Wie herkent de meeste titels?

9 nov 2019

15.00

Kleine Kerk, Steenwijk

Bora in Steenwijk

Bach klinkt mooi in elke kerk; er komt dus minstens één fuga en een prelude van de grote meester op de lessenaar te staan. Lichte muziek om de donkere dagen op te fleuren, en op de tango’s van Piazzolla mag gedanst worden.

8 okt 2019

14.00–16.00

Amstelveen (besloten)

Bora bij GemPo

Ontboden worden door de politie—maar dan met het instrument erbij en een goed riet op het mondstuk. Zal Bora de Amstelveense politie weten te boeien? En kan het publiek alle blue notes waarderen? (Besloten bijeenkomst)

18 mei 2019

20.00–22.30

Kruispunt, Alphen aan den Rijn

Bora naar Ropa

Benefietconcert in “Het Kruispunt”, Van Nesstraat 2, Alphen aan den Rijn.

Het Bora Saxofoonkwartet speelt een afwisselend programma van lichte en klassieke stukken, tango’s en wereldmuziek voor Roparun team 173, Eenxfflopen. Initiatiefneemster Marja Weijerman speelt baritonsaxofoon in het kwartet en gaat fietsen voor de Roparun—een mooie combinatie! Gratis toegang. Drankjes zijn verkrijgbaar in de pauze tussen de twee sets. Donaties voor de Roparun kunnen in een speciale collectebus in de kerk worden gedeponeerd. Komt allen!

10 feb 2019

13.00–16.30

Cobramuseum, Amstelveen

Bora in Cobra

Oorstrelend spektakel, fluisterzacht en intiem, of dwars door alle muren heen. Bach en de blues, tango’s met een twist, jazz in een nieuw jasje.

Joop Leferink – sopraansaxofoon

Carla de Roode – altsaxofoon

Erik Schötker – tenorsaxofoon

Marja Weijerman – baritonsaxofoon

© 2020 bora saxofoonkwartet

ontwerp en realisatie door marimba.nl